All Prices are excl. VAT

OPKØB AF BRUGT IT

SÆLG DIN VIRKSOMHEDS BRUGTE IT-UDSTYR

Gør en god gerning for Deres virksomhed og miljøet! Indlever virksomhedens uønskede, udfasede eller afskrevet IT udstyr som dukker op efter IT udskiftning, opgraderinger, overskuds lager, eller overståede leasing aftaler m.v. og modtag kontanter modsvarende markedsværdien, eller bortskaffelses certifikat på det der skal skrottes.

Prøv det! Vi har en nem og enkel procedure:

 

1. Tilbud. De sender os en liste med detaljer over udstyret, så giver vi en forhåndsvurdering inden for 24 timer.

2. Sikker Afhetning. Vi kommer og henter udstyret hos Dem, i en sikkerhedsgodkendt lastbil med fast og aflåseligt varerum, hydraulisk lift og luftaffjedring.

3. Audit. Vores IT teknikere gennemgår udstyret, funktions-tester og laver sikker datasletning med certifikat. Defekte eller usælgelige enheder skrottes efter miljølovens foreskrifter.

4. Udbetaling. De modtager betaling via bankoverførsel inden for 24 timer fra Deres accept.

 

Hvad sker der med IT-udstyr som ikke kan eller skal bruges igen?

Efter certificeret data sletning er gennemført, skrotter vi det udstyr der ikke kan eller skal bruges igen, med respekt for miljøet, og efter forskrifterne på gældende love og procedurer omkring genbrug, der gør vores kunder i stand til at reducere deres CO2 udledning og reducere deres miljømæssige aftryk ved bortskaffelse af deres It-udstyr.

Vi har interesse i at give jer et tilbud på at opkøbe ALT IT-hardware udstyr som I måtte komme i nærheden af. Vores kerne-kompetence er dog Datacenter Hardware fra disse producenter: IBM, HP(E), DELL/EMC, NetApp, Lenovo, SUN/ORACLE, Cisco & Intel, men alt har interesse.

Kontakt os på BUYBACK@insidesystems.com eller ring på 72 18 33 60 for at få et bud på opkøb af din virksomheds brugte it udstyr.